God til de fleste kraftige retter, blandt andet:
Oplev Monastrell fra middelhavsområdet i Spanien
Vores Monastrell fra Yecla nyder godt af regionens ekstreme klima, med særdeles varme og tørre sommerdage med dertil kølige nætter, som tvinger druen til en at have en lang modningsperiode, der resulterer i en kompleks, kraftig vin med masser af solmoden saftig frugt og bløde tanniner.
Monastrell druen er en af verdens mest tørke resistente drue varieteter og har tilegnet sig til det ekstreme klima i Yecla. Vores Monastrell er tør dyrkede, som tvinger planterne til at skyde dybe rødder og resulterer i færre klaser med små bær per plante. Kvaliteten af vinen kan altid reflekteres tilbage til kvaliteten af druerne, derfor er det essencielt for os at udvælge de allerbedste klaser.
Vinens farve er mørk rubinrød. Du finder dejlige, ungdommelige aromaer af mørke bær, især kirsebær, brombær, mørke blommer samt timian. Vinen har fra fadlagringen udviklet noter af lakrids, ristet eg og chokolade, der er i perfekt balance med frugten. Monastrell druen kræver varme og tid for at blive fuldmoden. Det får den hos os i Yecla, og det giver vinen en silkeblød smag, fuld af modne bær, forfriskende syre og en frugtig afslutning.
Yecla
Rødvin
Bodegas Trenza
Monastrell
Lagret 6 mdr
Op til 5 år efter høst
David & Jonas Tofterup