Vores Værdier

Værdikæde

Brødrene Tofterup har et stort netværk i Spanien qua deres mange- årige erfaring med vinproduktion. Netværket dækker leverandører og samarbejdspartnere i hele værdikæden.

David og Jonas kommer løbende rundt i hele landet og står personligt for hele processen fra drue til flaske.

Deres respekt for bøndernes ressourcer og mangeårige samarbejde med både vinproducenter, emballage- leverandører og speditører giver dem et forspring.

Brødrene er højt respekterede og har adgang til de ældste, de bedste og fineste vinstokke over hele Spanien. De har en stærk værdi- og forsyningskæde og kan derfor lave bedre vin til skarpe priser.

Fra Marken

Druer

Til Produktion

Druer

Til Nydelse

Flasker

Social Ansvarlighed

For David & Jonas er bæredygtighed vigtigt for kunne bidrage til mindre påvirkning af vores fælles miljø. Derfor er der eksempelvis ikke PVC i deres kapsler, hvilket sikrer mindre forurening ved genbrug.

Ligeledes er det vigtigt for brødrene at have en økologisk linje, og i det økologiske Tier 1-sortiment er selv etiketterne lavet af genbrugspapir.

Størstedelen af Tofterups vine kommer fra tørdyrkede druer. Yecla ligger i Spaniens tørreste region, men David & Jonas holder fast i en bæredygtig produktion og bruger ikke vand til kunstvanding.

Stokkenes gamle rødder skal sikre den nødvendige fugt, og den ædlere drue skal forarbejdes mindre til gavn for miljøet. Ofte får man faktisk også en bedre vin.


envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram