Spansk rosévin

Søger du en velsmagende og god spansk rosévin? Vi har hos Tofterup Brothers udarbejdet en serie vi kalder Organic Rose, som er en hverdagsserie rosévin. Dette er en vin, der går godt til de fleste hverdagsretter.

Hvad kendetegner spansk rosévin

I Spanien er spansk rosévin oftest lavet på Garnacha-druen, hvilket er en drue, som har et højt indhold af naturlig sukker og et lavt indhold af syre. Dette gør de spanske rosévine mere fyldige end andre rosévine, som er baseret på andre druer. Da spansk rosé oftest er i kontakt nogle timer med drueskallerne lige før presning, får de en yderst indbydende farve og smag. Når din rosévin er spansk, vil de typiske kendetegn være en indbydende farve efter kort tids kontakt med drueskallerne før presningen.

Overordnet set er rosévin kendetegnet ved, at det er lavet på blå druer ligesom med rødvin. Rigtig mange mennesker forbinder rosévine med lette og frugtige vine, som der kan nydes på en lun forårsdag eller på en varm sommerdag.

Vores spanske rosévin

Vores hverdagsserie rosévin kalder vi Organic Rose, som er en vegansk og økologisk vin. Serien er fra vindistriktet, Vino de la Tierra de Castilla, og er god til de fleste hverdagsretter. Vinen passer perfekt sammen til grillet svinekotelet, let salat, tapas og skaldyr.

 

Vi har lavet vinen på to spanske druer: den typiske Garnacha, som giver vinen kraftige aromaer af hindbær og jordbær, og den anden drue: Bobal, der giver vinen en god mængde syre og noter af røde kirsebær.

Vi lægger en enorm ære i vores vine, hvor vi med vores hårde og dedikeret arbejde, har vundet flere priser indenfor vine, hvilket heller ikke er en undtagelse med vores spanske rosévin.

envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram