Vin i butik

Det er vores mål at lave god pålidelig kvalitetsvin til vores landsmænd i Danmark. Med vores spændende vine i familieserien ’Tofterup Brothers’ ønsker vi at alle får muligheden for opleve det lækre smags-univers som spansk vin kan tilbyde.

Vi har lavet spændende vinoplevelser i forskellige prisklasser, og altid i høj kvalitet til prisen. Der er vine til enhver lejlighed, hverdag eller fest. Prøv f.eks. vores hvidvin til fisk, den unge rødvin til pasta, pizza, frikadeller eller anden hverdagsmad, og den kraftige rødvin til en god bøf. Som aperitif er vores forfriskende rosévin et godt valg.

Vi vil gerne gøre det nemt at finde og vælge vores vine, så næste gang du handler så kig forbi vinafdelingen. Husk, at der på bagetiketten findes en QR kode som du kan scanne, og høre Jonas fortælle om den enkelte vin. Det gør det let at vælge den rigtige til lejligheden.

Du kan i dag finde os i Meny, Spar, Min Købmand, føtex, Bilka, Løvbjerg og udvalgte butikker af Super Brugsen, Lokal Brugsen, Dagli Brugsen og Kvickly.

Du kan bruge butiksoversigten til at finde den nærmeste butik som forhandler vores vin.