Vores Historie

Lidt mere om os

Vi tror på at

Alt godt i livet inkluderer vores sanser og følelser. Sådan er det også med vin. Det første indtryk. Farven. Duften. Smagen. Følelsen. Og kan vi dele oplevelsen med dem vi elsker, familie og gode venner, forstærkes alt.

Vores baggrund

Vi synes selv at vi har kombineret to af de bedste ting i livet – familie og vin. Vin er vores begges glødende passion, og vi laver den sammen.

Vi er begge født i Danmark, og flyttede som børn til Spanien sammen med vores forældre og vores søster.

I Spanien, hvor vi stadig bor, blev kærligheden til vinen skabt. Igennem årene har vi begge fulgt vores interesse og passion til det erhverv vi har i dag. Det er et kæmpe privilegie at kunne gøre sin passion og altoverskyggende interesse til sin hverdag og sit job.

Vores søgen efter viden om og det ypperste indenfor vin har bragt os verden rundt. Først hver for sig, og nu sammen.

Vi er gået af meget forskellige veje ind i vinens verden og har i dag komplementære kompetencer og supplerer hinanden godt.

Et kort oprids vores uddannelser og karrierer:

David:

Min søgen efter viden om druesorter og vinproduktion førte mig til forskellige verdenshjørner. Jeg har arbejdet som vinmager i USA, Sydamerika og selvfølgelig i Spanien, hvor jeg har været udnævnt til ’Årets unge vinmager’ to gange.

Som vinmager er jeg stolt af at have skabt mere end 280 prisvindende vine.

Jonas:

Min interesse har været den akademiske tilgang, iblandet et stort ønske om at dele den viden jeg har opnået. Min egen erfaring er, at viden om vin, druer, dyrkningsmetoder m.m. øger glæden ved, og nydelsen af vinen.

Min interesse har været den akademiske tilgang, iblandet et stort ønske om at dele den viden jeg har opnået. Min egen erfaring er, at viden om vin, druer, dyrkningsmetoder m.m. øger glæden ved, og nydelsen af vinen. Vores vine:

Vores rødvine er skabt på klassiske spanske druesorter som Tempranillo og Monastrell, og vi arbejder med blends med Shiraz og Garnacha.

Rosévine laver vi på Garnacha og Bobal, og hvidvine på druer som Verdejo, Albariño, Marcabeo og Sauvignon Blanc.

Målet er at altid at skabe den rette balance af fylde, farve, frugtighed og smagsoplevelse.

Vores navn, Tofterup Brothers, står på vinene, og det er vores mål at skabe unikke spanske kvalitetsvine og dele ikke bare vores vin, men også vores viden om og kærlighed til den, med vores landsmænd.

Der er kærlighed, viden og passion i hver eneste flaske.

Tofterup Brothers wine tasting
Nyd vinen fra Brødrene Tofterup – der er kærlighed, viden og passion i hver eneste flaske.
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram