Jonas har mange jern i ilden, han er, udover sit arbejde som vinmager, som en af meget få Masters of Wine, en efterspurgt vinekspert til foredrag, smagninger og dommer i konkurrencer.

Men Jonas er også en ildsjæl, og er gladest når han kan dele ud af sin enorme viden om vin, produktion, dyrkning af druer og meget mere.

Derfor underviser han også jævnligt på WSET fra niveau 2 til 4. Selv brugte han sin WSET level 4 som afsæt til sin uddannelse som Master of Wine (MW). Han underviser i Malaga, Spanien og afholder både kurser på spansk og på engelsk.

Denne gang gælder det WSET level 2. Jonas elsker at undervise, og han er en populær herre så holdet er, som vanligt, fuldt booket. På dette kursus er der både folk der arbejder professionelt med vin, og folk der kommer fordi de interesserer sig for vin. Kurset varer i tre dage, med en afsluttende eksamen.

På dette kursus lærer man om vin, produktion, dyrkning m.m., og smager omkring 50 vine, samt lærer at sætte ord og begreber på det man smager.

Hvis du synes det lyder spændende og sjovt at lære lidt om vin og nyde nogle dage i skønne Málaga, så send os blot en mail og hør hvornår Jonas afholder kursus på engelsk igen.