Hverdagsserie Rødvin

Profil

TØR – SØD
Score: 2
LET – KRAFTIG
Score: 2

God til de fleste typiske hverdagsretter og også f.eks:


Falafel

Krydret kylling

Pizza
Find Vin

Serien består af en blanding af lokale og internationale druer. Dette øger kompleksiteten i vinen, da Brødrene Tofterup altid har smagen og oplevelsen i fokus og ved at blande druer øges kompleksiteten i vinen. Da druer modnes på forskellige tidspunkter, øges kompleksiteten i produktionen, når man blander druer og det gør det sværere at holde prisen nede. Derfor ser man ofte især økologiske varianter på enkelt druer. Ved at blande forskellige varieteter, som hver repræsenterer forskellig mundfylde, syre, aroma og frugtighed, får man en vin i bedre balance og med bedre smag. Vinen er fyldt på flaske på spansk vingård.

Information

Særligt ved denne vin

Smagsnoter

Video

Vindistrikt

Vindistrikt

VdIT de Castilla

Vintype

Vintype

Rødvin

Producent

Producent

Bodegas Trenza

Druer

Druer

Tempranillo / Shiraz

Nydes

Nydes

Op til 3 år efter høst

Vinmagere

Vinmagere

David & Jonas Tofterup

Kendetegn

Kendetegn

Vegansk – Økologisk

  • Økologisk og vegansk.
  • PVC fri kapsler.
  • Etiket af genbrugspapir.
  • Tørdyrkede druer, dvs. ingen kunstvanding.
David & Jonas har lavet denne vin på den klassiske spanske drue, Tempranillo, som giver aromaer af modne mørke bær; særligt brombær og kirsebær. Den er blandet med druen Shiraz, som tilfører vinen sin intense blålilla farve og en note af krydderi, især sort peber. Vinen har en blød syre med afrundede tanniner og har masser af frugtsmag.
Tofterup Brothers Økologisk Rødvin fra den spanske højslette i det centrale Spanien.
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram