Oplev vores terroir serie Monastrell Barrel Select fra Yecla
Vores Monastrell Barrel Select fra Yecla kommer fra en lille vinmark med +50 år gamle vinstokke der giver ekstremt lavt udbytte, men masser af smag. Markerne nyder godt af regionens ekstreme klima, med særdeles varme og tørre sommerdage med dertil kølige nætter, som tvinger druen til en at have en lang modningsperiode, der resulterer i en kompleks, kraftig vin med masser af solmoden saftig frugt og bløde tanniner
Monastrell druen er en af verdens mest tørke resistente drue varieteter og har tilegnet sig til det ekstreme klima i Yecla. Vores Monastrell er tør dyrkede, som tvinger planterne til at skyde dybe rødder og resulterer i færre klaser med små bær per plante. Kvaliteten af vinen kan altid reflekteres tilbage til kvaliteten af druerne, derfor er det essentielt for os at udvælge de allerbedste klaser.
Vinen er dyb rubinrød, og du finder intense aromaer af sorte kirsebær og mørke blommer, samt komplekse noter ristet kaffe, mørk chokolade, og cigarkasse, der er i perfekt balance med frugten. Munden er kraftig og smagfuld med masser af modne tanniner, en forfriskende syre og en meget lang afslutning.
Oplev vores terroir serie Tempranillo Crianza fra Ribera del Duero
Vores Tempranillo Crianza fra Ribera del Duero, differentierer sig fra Tempranillo dyrket på den centrale højslette ved at have mere tannin, mere fylde og mere power. Den høje beliggenhed (over 950 meter over havets overflade) har mere intense UV stråling, hvilket medfører tykkere drueskal, og dermed flere tanniner. Stokkene er tørdyrket og blandt områdets ældste (mange mere end 100 år), hvilket giver små bær og yderst lavt udbytte og dermed en meget koncentreret vin. Denne Tempranillo har været fadlagret i 12 måneder på delvis nye franske egefade, hvilket giver mere dybe og kompleksitet til vinen.
Vinen er dyb rubinrød, og du finder koncentrerede aromaer af mørke bær, kombineret med lag af cappuccino, nelliker, vanilje og pibetobak. I smagen er vinen intens med masser af modne tanniner og en yderst lang afslutning. Det anbefales at give vinen luft i en time før den serveres, evt. i karaffel.