


En kompleks og velbalanceret mousserende vin, der både egner sig som aperitif og til lette retter som
Druerne til vores Organic Cava dyrkes i omkring landsbyen Sant Sadurní d’Anoia, som er hjertet af Spansk Cava. Vinen er lavet på de 3 traditionalle Cava druer: Xarel-lo der giver struktur og noter af citrusfrugt, Macabeo der giver fylde og noter af æbler, samt Parellada der giver elegance og letter noter af hvide blomster. Druerne blev forsigtig presset og gæret ved køligt ved 16°C i rustfri stål for at bevare mest mulig friskehed. Herefter blev druerne blandet inden den blev fyldt på flaske hvor anden gæringen fandt sted. Vinen har lagret i mindst 15 måneder på dens gær efter anden gæringen, hvorefter vinen blev degorgeret og forsejlet.
Denne vinfremstillingsmetode kaldes for Método Tradicional i Spanien og Méthode Traditionnelle i Frankrig.
Penedés, Cava
Mousserende Método Tradicional
Bodegas Trenza
Xarel-lo, Macabeo, Parellada
Mindste 15 måneder på gæren
David & Jonas Tofterup
Vegansk – Økologisk
